Nieuws

RAAT Kijkdag

RAAT Kijkdag

Geschreven door Kavka - 03/06/2019

Vanaf dit najaar cureren we de benedenverdieping van RAAT, een creatief laboratorium waar de stad jonge makers en ondernemers inspireert en vice versa. Onze partner in crime, AAIR, gaat alvast op zoek naar kunstenaars, makers en creatieve ondernemers die invulling geven aan het eerste verdiep.

RAAT is gelegen in de Bijenkorf, een opmerkelijk gebouw dat zich bevindt tussen de Oudaan en de Everdijstraat, pal in het centrum van Antwerpen.

Op de eerste verdieping herbergt RAAT vijf individuele werkruimten van telkens 57 m² die eventueel te combineren zijn tot grotere ruimtes. Verder is er een grote open ruimte van 285 m² die ideaal is voor kunstenaarscollectieven of als gedeelde werkplek.

Op de benedenverdieping cureert KAVKA een oppervlakte van 270m² die ruimte biedt aan expo’s, tijdelijke kunstinstallaties, workshops, performances, try-outs en veel meer.

De kijkdag gaat door op donderdag 6 juni tussen 15:00u en 18:00u. Bevestig je komst door te mailen naar steven@aair.be.

_________________________

/ ENG
AAIR is looking for artists, makers and creatives who help shape RAAT, a collaboration between AAIR and KAVKA.

RAAT is situated at “de Bijenkorf”, a remarkable building in the centre of Antwerp.

On the first floor, RAAT hosts five individual studios measuring 57 m² each. The spaces can be combined into a larger space. There’s also a large open space of 285 m², perfectly suited for artists collectives or as a co-working space.

On the ground floor, KAVKA will be curating a program of exhibitions, temporary art installations, workshops, performances, try-outs and more.

Confirm for a viewing: steven@aair.be.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!