Nieuws

Racisme in cultuur en media

Racisme in cultuur en media

Geschreven door Kavka - 18/03/2021

Vandaag praten we over racisme in cultuur en media.

🎤 Kavka en Trix de bundelen de krachten om racisme in de muzieksector aan te kaarten. We organiseren een panelgesprek met Youniss Ahamad (producer, muzikant en visueel artiest), Ufuk Demir (dj, manager en oprichter van Champion Sound), Joyce Loir (publiekswerker en programmator bij De Roma) en moderator Aimee-Fidèle Mukunde (Minderhedenforum). In hoeverre voelen zij zich gerepresenteerd en welke mate schiet de sector tekort? We nodigen je uit om samen hen na te denken over hoe het beter kan, en daarvoor moeten we in de eerste plaats luisteren. Dit gesprek is om 20:00 live te volgen op de Facebookpagina’s van Kavka Oudaan, Kavka Zappa en Trix.

🎤 JES Antwerpen organiseert een CultUUR talk. Abdou Elhaouari en Desmond Badu gaan om 19:00 met de doelgroep en derden in gesprek. Deze sessie is live te volgen op hun Facebookpagina.

🎤 Stormkop gaat tussen 17:00 en 19:00 in gesprek met Hinda House (presentatrice, columniste Flair, social media addict & Piazzabegeleider) en Mohamed Barrie (oprichter studentenvereniging AYO, City Pirates, Kilalo). De livestreamlink is verkrijgbaar via info@stormkop.be.

Stay tuned via www.jeugdtegenracisme.be!

In de week naar aanloop van Dag tegen Racisme en Discriminatie op 21 maart bundelen heel wat organisaties uit de Antwerpse jeugdsector de krachten en organiseren we samen met partners een waaier aan activiteiten rond deze thema’s. Elke dag kammen we één specifiek aspect uit waarin racisme zich nog veel te hard laat voelen.

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!