Nieuws

The Jumpstart

The Jumpstart

Geschreven door Kavka - 19/05/2021

Ben jij de volgende grote naam in pop, hiphop, reggae of world, speel je solo en kom je uit Antwerpen? Schrijf je dan nu in voor The Jumpstart!

De Belgische urban scene kreeg de laatste jaren een stevige boost. Hoog tijd om ook nieuw talent en ongehoord talent in de spotlights te zetten en een duw in de rug te geven!

Ben jij de volgende grote naam in pop, hiphop, reggae of world, speel je solo en kom je uit Antwerpen? Schrijf je dan nu in voor The Jumpstart, een spannend traject van 4 maanden met coaching, workshops, studiosessies, netwerking en een toonmoment op ons podium.

20 artiesten mogen zich in juni via Instagram-live voorstellen aan onze jury, waarna de selectie wordt teruggebracht tot 10 artiesten. Deze 10 krijgen een traject vol begeleiding doorheen augustus. Tot slot roepen we via een toonmoment op zaterdag 11 september in Kavka Oudaan de 5 winnaars uit, die een uitgebreid natraject krijgen.

Schrijf je snel in via VI.BE!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!