Nieuws

Corona: getroffen events

Corona: getroffen events

Geschreven door Kavka - 23/03/2020

De coronacrisis heeft de wereld in haar greep, en dat heeft grote gevolgen voor de eventsector. Kavka volgt de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad treft voor ons land strikt op.

We zijn volop in overleg met de organisatoren om te bekijken wat er met alle events gebeurt. Van zodra er meer duidelijkheid is, verschijnt dat op de specifieke Facebookevents en daarna op onze website. Hou die dus zeker in de gaten voor de laatste stand van zaken. Heb je nog vragen over het event of over je ticket(s), contacteer dan de organisator van het evenement (zie lijst hieronder). Met andere vragen of bezorgdheden kan je ons bereiken via info@kavka.dv.

GETROFFEN EVENTS

Kavka Oudaan


 

Kavka Zappa

RAAT

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!