Nieuws

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Geschreven door Kavka - 15/05/2018

Een paar maanden geleden besloten we dat we een nieuwe website nodig hadden voor onze werking. En met onze werking bedoelen we niet alleen wat er gebeurt in ons gebouw op de Oudaan, maar wat er gebeurt op onze twee locaties: Kavka én Zappa. Samen met het creatief digitaal broederschap Undefined boksten we een gloednieuwe kavka.be in elkaar.

Waarom hadden we juist een nieuwe website nodig?

  • Omdat onze werking bestaat uit twee fysieke locaties, Kavka en Zappa, en dat we die nu eindelijk digitaal dichter bij elkaar kunnen brengen. We geloven er heilig in dat ze elkaar versterken.
  • Omdat onze werking zo uitgebreid werd dat we hem niet meer uitgelegd kregen op onze oude website. Die werking draait namelijk om méér dan enkel events: je kan bij ons ook workshops komen volgen, verschillende ruimtes gebruiken, co-worken … Of je handen uit de mouwen komen steken als vrijwilliger, stagiair of organisator.
  • Omdat we verhalen te vertellen hebben die we tot nu niet de plek konden geven die ze verdienen.
  • Omdat we ook in de digitale wereld zo laagdrempelig mogelijk willen zijn.
  • Omdat we nood hadden aan een eigentijdse website, een pagina die uitstraalt wie we zijn en wat we doen.

Dus: surf rond, ontdek, raak geïnspireerd en kom vooral meedoen!

Close

Contacteer ons

Zappa is verhuisd!

Zappa.be is verhuisd naar kavka.be omdat we geloven dat beide locaties elkaar versterken en we ze op die manier digitaal dichter bij elkaar willen brengen. Ontdek op onze nieuwe website wat we te bieden hebben aan jongeren initiatief!

Klik om verder te gaan.

Close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Kavka nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvang 'm in je mailbox!